www.elsborg.dk

Winnie Elsborg, direktør

Elsborg Grafisk

Skilte Tommy & "Co"

Jeg har haft SkilteTommy som leverandør i mange år efterhånden. Jeg har en grafisk virksomhed, og har fra tid til anden opgaver hos kunderne, der omhandler skiltning, bannere, roll-ups, plakatprint etc.


Designet står jeg som regel selv for, og sender de færdige filer til Tommy, så sørgerne han for resten, incl. montering. Når jeg har brug for råd og vejledning omkring om fx valg af materiale til skiltning, er Tommy super til at komme med gode forslag, og han tager også gerne med ud til kunden.


Jeg synes vi har et rigtig fint samarbejde, og når jeg i overskriften skriver at Skilte Tommy & "Co", så er det fordi Tommy jo ikke klarer alting selv. Hans søde Agnete er også en del af virksomheden - jeg kalder hende for projektleder, for hun ved som regel altid, hvor langt jobbet er nået :-).


football_europe

Kenneth Holm, Projektleder

FOOTBALL EUROPE A/S

Hos Football Europe bruger vi løbende Skilte Tommy, i forbindelse med fremstilling af eksponeringsmaterialer til vores fodboldevents. Hos Skilte Tommy oplever vi en stor fleksibilitet og et ønske om at imødekomme vores behov. Derudover er Print Sign gode til komme med input til hvordan tingene kan optimeres, så udtrykket bliver bedst muligt. Alt i alt er Football Europe meget tilfredse med vores samarbejde med Tommy.

skilte tommy
Vi er meget glade for vores kunder,  og heldigvis er de også glade for os.   Læs her hvad de siger om os ...

Altid professionelt arbejde udført til tiden!

Jeg arbejder til daglig med produktion af alle former for skilte. Skilte Tommy er min foretrukne leverandør, da man altid får en seriøs og grundig behandling af de opgaver man fremsender til Tommy og hans personale.

Mine opgaver er ofte ad-hoc opgaver, der skulle være løst i går, hvilket altid bliver håndtere professionelt.

Jeg vil til hver en tid anbefale Tommy, Printsign til kollegaer i branchen.

Dan Mark Ejendomme A/S Tomas Rosendal

CHA CHA CHA har gennem mange år benyttet Tommy til alt lige fra vores facade skilte til vinduesstreamers. Vi får her en professionel rådgivning og resultatet er altid meget beundringsværdigt. Vi kan derfor kun anbefale alle andre til også at bruge Skilte Tommy.

Susanne El-Ayouty

CHA CHA CHA

Vi bruger Skilte Tommy hver gang vi skal have lavet skilte. Rigtig god service-lynhurtig levering-flot design-god pris Vore bedste anbefalinger!

Lisbeth

Restaurant Skovly, BAKKEN

Peer Sjødahl

Sjødahl & Co lever af at sikre hurtige løsninger at alle udfordringer i byggeriet. Ofte er skiltning og print til vinduespartier udskudt til sidste øjeblik op til afleveringen. Tommy Weddel leverer kundernes ønsker til aftalte tid og kvalitet.

Jeg har benyttet Skilte Tommy fra da han lå på Virumvej, Tommy flyttede og jeg flyttede med. Skilte Tommy har altid stået for den grafiske linje i mine butikker - og vi har altid været tilfredse.

Helge Jørgensen

Centerbageren

Vi har i mange år benyttet skilteTommy og Co. til alle vore skilte og dekorations opgaver i forbindelse med at vi renoverer ejendomme, indkøbscentre, færger, mm. Der har været opgaver til 3000 kr og opgaver til 300.000 kr.

overalt i landet. God service, hurtig udrykning og kvalitetsarbejde kendetegner firmaet. Vore varmeste anbefalinger.

Kim Hansen, Direktør

SkilteTommy | 2830 Virum | tlf. 40 85 71 60 | tommy@skiltetommy.nu

www.elsborg.dk